verlengde ontwikkelingsbuis

Verlengde achterbrug

Een verlengde KTM-achterbrug is een molecuulvormig onderdeel, ontworpen om op het frame van je crossmotor te passen. Elk van deze moleculen is ontworpen om te fungeren als een bevestigingspunt voor uw banden. Daarom zal een verlengde KTM-achter brugbuis het voor u gemakkelijker maken om uw banden te monteren, evenals het mogelijk maken om een wheelie uit te voeren terwijl vooruit het gaan.

MX verlengde achterbrug komen niet goedkoop. Ze zijn erg duur, omdat ze helpen bepalen uw motorfiets en zijn heleodynamische systeem. Daarom, als u shell-out dat veel geld wilt, je moet er zeker van zijn dat de swingarm in staat zal zijn om u premium service voor een zeer lange tijd.

Het verkoopargument van de Safaricross is in feite de duurzaamheid van de onderdelen. Daarom heeft het ontwikkelingsteam van KTM de Safaricross en de Safaricross Pro Long Arm als 2 producten gemaakt, als aanvulling op de X-Bow. De X-Bow is het platform voor frequent motorcrossers, terwijl de Safaricross Pro Long Arm is ontworpen om de functionaliteit van de X-Bow uit te breiden. Deze twee producten zijn dus ontworpen om vergelijkbare gebieden te bestrijken en elkaar aan te vullen.

De Safaricross is gemaakt van warmtebehandeld aluminiumpoeder, wat zeer belangrijk is bij het hardingsproces. Bovendien is het ook zeer nuttig bij het constructieproces. De achterbruggen zijn gemaakt van smeedprocessen, die geschikt zijn voor de productie van armen met een grotere sterkte dan het Amerikaanse conventionele staal.

De Safaricross is ook ontworpen om te voldoen aan de hefrichtlijnen voor X- Toys’ & NCycle’s naleving. De hefinrichtlijnen zijn vastgesteld voor sterkte, torsiestijfheid en rek. De geteste hefrichtlijnen volgen nauwgezet de Amerikaanse veiligheidsnormen voor ashoogte en gewicht. De Safaricross is de schakelaanpassing van de X- Toys & NCycle, die ook wordt toegepast op de X-bow. Zo wordt dit product nog effectiever in combinatie met de X-bow.

De X-bow is ook een uitstekend hulpmiddel bij het verbeteren van de vering en het stuursysteem. Het verbetert ook de rijeigenschappen van uw crossmotor. De X-bow is uitgerust met gesmede aluminium verbindingsstukken, die exacte kopieën zijn van de verbindingsstukken die worden gebruikt voor de X-Toys vering. Het zorgt voor een betere driveability door het verkorten van de totale vering veer die is opgezet met kortere verbindingsstukken.

De ophanging van de X-Toys is opgebouwd uit gesmede aluminium schakels die de ophanging meer stevigheid en stijfheid geven. Deze onderdelen zorgen er ook voor dat de X-Toys vering en de stuurinrichting sneller reageren. De rijeigenschappen van de motorfiets en de handelbaarheid van de motorfiets nemen in alle richtingen aanzienlijk toe.

De X-bow is zeker een geweldig product dat uw rit zeker een Mexicaanse kick zal geven. Het vereist wel enige aanpassing. Het is per slot van rekening een fiets die is ontworpen voor de Mexicaanse wegen!