Speed Dating

Singles events Almere

Speed dating op de parking van de Magsterbibliotheken duurt van 13 tot 20 minuten. In die tijd heb je het voorrecht om een tiental zeer aantrekkelijke mannen en vrouwen te ontmoeten op de parking van de bibliotheek. Deze evenementen zijn bedoeld voor singles, zakenmensen, professionelen, studenten, alleenstaanden en gewone mensen — iedereen is welkom.

De mannen op deze evenementen zijn goed verzorgd, stijlvol gekleed, en vertegenwoordigen een dwarsdoorsnede van de samenleving. Vrouwen zijn gekleed in formals en onze mannen zijn er ook op uit om indruk te maken. Het evenement is geprogrammeerd op een zodanige wijze dat u uw potentiële data te lokaliseren met behulp van uw mobiele apparaat. U ontvangt alle details over deze singles zodra u uw registratieformulier hebt ingevuld. Deze worden verzonden naar uw mobiele telefoon voor een veilige bewaring. Zodra u een potentiële datum hebt geïdentificeerd, wordt u gevraagd om een SMS of een e-mail te sturen om de datum te bevestigen. U kunt deze nummers vertalen met behulp van uw telefoonnummer of e-mailadres of u kunt ze de volgende dag ophalen wanneer ze hanteerbaar zijn.

Alivesectionary is een van de meest populaire aanbieders van speed dating in de VS en andere landen. Meer dan 40 jaar geleden is het concept van speed dating ontstaan als een manier om Joodse singles te helpen elkaar te ontmoeten en uiteindelijk te trouwen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een fenomeen in de dating scene, het vervangen van onze sociale methoden van het vinden van partners voor veel mensen die zich niet kunnen veroorloven om ontelbare uren te springen van de ene persoon naar de andere.

Speed dating ineguards zichzelf door het hebben van gelijke aantallen vrouwen en mannen bij te wonen een speed dating evenement, los van een groep. De vrouwen brengen de tijd door met een kleine groep mannen, terwijl de mannen om de beurt met elk van de vrouwen praten. In eerste instantie worden de regels opgesteld door de gastheer van het evenement, maar elke speed dating deelnemer heeft ook het recht om de regels in elke situatie te bepalen. In tegenstelling tot een typische blind date, weet elke persoon niet waar hij aan begint. De regels van speed dating zijn dat alles en een lijst van dingen die je wel en niet moet doen.

Begrijp dat de vragen die je stelt bij speed dating misschien niet zijn wat je in gedachten had. De meeste van deze speed dating sessies zijn kort en “zoet”, vooral de eerste sessie. Echter, als je voelt dat een langere sessie nodig is, aarzel dan niet om het voor te stellen! Als je bang bent dat je te direct bent, maak dan een lijst met vragen of een lijst met onderwerpen die je graag zou willen bespreken.

Denk eraan dat het je doel is om iemand te vinden om mee uit te gaan, niet om uit te zoeken waarom jij en het hert niet bij elkaar passen!

Lees meer:
Personal matchmaker