Hoe maak je je eigen naaiwerk

Duurzame stoffen

U kunt alternatieve stoffen hergebruiken om uw eigen naaiproject te maken 2.2.8 Ontwerp uw volgende naaiproject door Crafting by Designing

De giftige chemicaliën die worden gebruikt bij de productie van commercieel vervaardigde kleding zijn de voornaamste oorzaak van batterijvergiftiging en aandoeningen van de luchtwegen bij kinderen. Als gevolg van de giftige chemicaliën komen verontreinigende stoffen in het milieu vrij. Een kleine hoeveelheid van deze verontreinigende stoffen kan in de atmosfeer en op het land terechtkomen, indien zij niet op de juiste wijze wordt verwijderd.

Verpakkingsafval is een belangrijke afvalstof om in te zamelen of te recycleren om een impact te hebben op het milieu en een sociale visie te verwerven. Fabriekskleding wordt grotendeels verkocht in “blauwe pakken”, een verpakkingsafval gemaakt van ondergoed, dekens en andere vuilnisbakken. De 50%-75% plastic die bij de productie wordt gebruikt, is echter een belangrijke veroorzaker van alle afvalvervuiling.

Om volledig te kunnen vertrouwen op het gebruik van duurzame stoffen in ons volgende project is het noodzakelijk om onze gekozen materialen terug te winnen en te heroverwegen. Elk huishouden zou een fortuin kunnen verdienen door het gebruik en hergebruik van schadelijke stoffen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid aan banden te leggen.

Recyclage-etiketten toevoegen aan kledingdozen

Leg en zeef afvoerreiniger in uw kledingdozen.

Neem thuis prullenbakken. Gebruik de ladecontainers, deurlusjes of een slimme prullenbak. Gooi in de bakken afvalkleren, gebreide sjaals, textiel en zelfs al je andere troep

Maak uw wasmachine groter. Het is niet nodig om uw kleding vast te zetten en te verlengen met de knoopjeslus cyclus. Hoe meer tijd u besteedt aan een routine die de stof niet volhoudt, hoe groter de kans op het ontstaan van een infectie door vuil, vocht en zelfs stof. Meet regelmatig uw wascycli en zorg dat u gereedschap bij de hand heeft.

Misschien moet u uw droogcyclus inkorten. Een droogcyclus van meer dan 2 – 4 uur vernietigt mycotoxinen en doodt vaak de vezelvorming van stof. Onderzoek uw opties, verkort uw droogcycli en kijk hoe uw wasbollen groen worden.

Misschien moet u zich ontdoen van uw energieverslindende lasten. De energiekosten zijn enorm. Het is zuinig om uw huishoudelijke apparaten te controleren of ze de juiste schakelaars hebben, zoals de speler. Laat geen rommel in de fruitschaal liggen 🙂

Verwijder labels van kleding in de ijsmachine of in de bak door water toe te voegen.

Hoe kan ik duurzame stoffen van hoge kwaliteit kopen in de kleuren van Uma Fashion Shop?

Lees meer:
Stoffenwinkel Amsterdam
Naaipatronen kopen