Hoe een succesvolle verkoper te zijn:

Ondernemen in 100 dagen

Het Engelse woord dat “ondernemers” betekent, betekent letterlijk “inrichten, voorzien in, gebruik van maken, inrichten” (bron: roots.liging.com). In 100 dagen kun je je vaardigheden, je kennis, je persoonlijkheid, je ideeën, EN je passies inrichten.

Als gevolg daarvan hebt u alle excuses achter u gelaten die u gebruikte om uw veelbelovende dromen te negeren en onderneemt u nu actiemonospace.

Hier is hoe je gratis spullen, diensten, ideeën en diensten kunt weggeven EN de financiële middelen, klanten, mentoren, collega’s, enz. kunt aantrekken?

Geef dePowerUpOm de felbegeerde “POWER UXP” te verwerven, moet u uw mindset naar uw klanten verschuiven. Als u een hypotheekverstrekker bent, moet u de “How To” kortste weg leren om een huis te verkopen. Als u een schoolleraar bent, moet u de hoofdleraar eenvoudige technieken leren om haar of hem te helpen meer scholen te verkopen. Als u een verkoper bent, moet u product-“verkooptechnieken” leren die meer verkoop en een betere cashflow opleveren. (Er zijn vele artikelen beschikbaar op de internetums.com, een voorbeeld is de ” Self Sales Guide.au”).

Nadat u deze verkooptechnieken in uw marketing- en verkoopstrategie hebt opgenomen, hebt u niet alleen actiestap 1 gezet, maar hebt u ook een uitgebreid netwerk van vrienden, klanten, collega’s, adviseurs en medewerkers gecreëerd die uw verkoopkracht zullen worden.

Stap 2: Maak contact met machtige verkopersWanneer u ervoor kiest om een directe concurrent te worden of samen te werken met een farmaceutische vertegenwoordiger, bedrijfsvertegenwoordiger, medisch vertegenwoordiger, of een andere medische professional heeft u nu contact met vele goed geïnformeerde en machtige mensen die maar al te bereid zijn om advies te geven over loopbaanontwikkeling en een echte weg naar carrièresucces. Het doel van dit netwerk is u te helpen de nodige contacten en informatie op te doen en u uiteindelijk te helpen de baan of het contract van uw keuze te krijgen.

Stap 3: Leer hoe u de belangrijkste fouten vermijdt die professionele verkopers makenWanneer u uw werkgever uw diensten of product probeert te verkopen, moet u dat doen zonder dat u verkocht wordt dat het een “Get Rich Quick” regeling is. U moet uw werkgever ervan overtuigen dat uw product of dienst de oplossing is voor hun probleem.

Succes in deze fase van uw loopbaan zal komen wanneer u bij uw werkgever, collega’s en klanten begrip ontwikkelt voor de manier waarop u hun problemen kunt oplossen en hun zaken en geld in de arena van het succes kunt brengen.

Stap 4: Beheers het vermogen om begrepen te wordenDe bovenstaande stappen zijn de sleutel tot verkoopsucces en kunnen gemakkelijk worden beheerst als u het concept van een “igma” zijn begrijpt en omarmt. Mensen kopen graag van mensen die ze kunnen vertrouwen, en mensen die welbespraakt zijn en geloofwaardig en eerlijk overkomen. Afgezien van opleiding en ervaring zijn igma-kwaliteiten de belangrijkste kwaliteiten van een professionele verkoopkans.

Als u zich erop kunt concentreren uzelf te zijn en open te zijn over uzelf en uw interesses, zult u niet alleen meer verkopen, maar zult u ook gemakkelijker de aandacht van de mensen trekken, wat meestal tot verkoop zal leiden.

Stap 5: Verkoop jezelfAls u een van de velen bent die momenteel dit artikel lezen, hebt u een vaardigheid geleerd die essentieel is bij de landing professionele verkoop. Verkoop is het proces waarbij een persoon goederen of diensten verkoopt aan andere mensen. Onder de wet van aantrekking, wordt terecht gezegd dat 10% van uw verkoop hr-gerelateerd is. “Dat is hoe je zoveel klanten krijgt”.